Tehnologija

Kako promijeniti jezik u Wordu u nekoliko klikova?

Promjena jezika u Wordu moguća je u svega nekoliko klikova. Stoga ako želite promijeniti jezik u Wordu saznajte kako to učiniti.

laptop.jpg
Foto: Pixabay

Word daje mnogo mogućnosti, a kako bi se iskoristile sve mogućnosti važno je postaviti jezik u Wordu koji nam je razumljiv. Nema smisla iskoristiti samo djelomično mogućnosti Worda samo zbog nejasnoća oko jezika. Kako promijeniti jezik u Wordu? To je moguće vrlo jednostavno u svega nekoliko klikova.

Kada ste otvorili dokument kliknite 'Datoteka' u izbornoj traci. Obično se taj dio nalazi odmah u gornjem lijevom kutu. Nakon toga kliknite 'Opcije' na donjem lijevom dijelu izborne trake.

S lijeve strane bi se trebao otvoriti dio ?Odaberite jezik uređivanja'. Izaberite jezik i kliknite 'Dodaj'. Prije nego što kliknete OK kliknite ' Omogućeni jezici uređivanja'.

I na kraju klikne OK, Word će automatski promijeniti jezik u vaš željeni jezik. Promjena jezika u Wordu je vrlo jednostavna, zato nema razloga se ograničavati. Kako promijeniti jezik u Wordu omogućeno je u svega nekoliko klikova.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.