Tehnologija

Vodič za prebacivanje slika sa mobitela na tablet

Želite prebaciti slike sa mobitela na tablet? Saznajte kako prebaciti slike sa mobitela na tablet u svega nekoliko minuta.

tablet.jpg
Foto: Pixabay

Tablet je definitivno bolji uređaj za pohranu i pregled fotografija jer ima veći ekran od pametnog telefona. Ako ste nedavno kupili novi tablet ili ga već neko vrijeme imate i želite prebaciti slike sa mobitela na tablet, ne morate tražiti dalje. Postoji izuzetno jednostavan način kako prebaciti slike sa mobitela na tablet.

Prvi korak načina kako prebaciti slike sa mobitela na tablet je uparivanje uređaja. Uparivanje mobitela i tableta puno je lakše nego uparivanje mobitela i laptopa. Za uparivanje mobitela i tableta možete koristiti bežičnu internetsku vezu, odnosno Wifi. Stoga se pobrinite da su vam i mobitel i tablet spojeni na istu internetsku vezu.

Sljedeći korak načina kako prebaciti slike sa mobitela na tablet je otvaranje postavki. Na oba uređaja otvorite postavke veze i pronađite opciju Wifi direct u postavkama pod WLAN. Ako odaberete ovu opciju, tablet i pametni telefon će se automatski povezati. Telefon ili tablet će tražiti kompatibilne uređaje i zatim se povezati. Ako sada odaberete Wifi direct putem gumba podijeli, možete jednostavno prenijeti slike sa mobitela na tablet. Domet ove opcije je oko 500 m.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.