Zaslon je najvažniji dio Android mobitela

Kako prebaciti podatke s razbijenog mobitela?

Donosimo vam sve što trebate napraviti za spas onog što je preostalo od vašeg razbijenog mobitela.

pexels-skitterphoto-1388947.jpg

Ako je zaslon slomljen, nećemo otključati dodirni zaslon mobitela. Kako dalje? Hoćete li se odreći svojih fotografija, videozapisa, kontakata i poruka? Ili tražite način kako skinuti datoteke s pokvarenog telefona?

Siguran sam da će mnogi korisnici Androida odabrati ovo drugo jer je memorija neprocjenjiva. Međutim, kako oporaviti podatke s razbijenog zaslona Androida?

Korištenje USB kabela za preuzimanje podataka sa slomljenog Android telefona

Automatska reprodukcija jednostavan je način koji se pojavljuje u mislima za uklanjanje podataka s Android uređaja. Slijedite korake u nastavku za oporavak podataka telefona s računala.

Korak 1: Povezivanje napuklog Android uređaja s računalom putem USB kabela

Korak 2: Automatska reprodukcija pojavit će se na računalu nakon prepoznavanja vašeg mobilnog telefona. Samo kliknite opciju "Otvori mapu za prikaz datoteka".

Korak 3: Kopirajte i zalijepite datoteke koje želite vratiti s oštećenog telefona na računalo

Pažnja: na ovaj način ne možete oporaviti kontakte s Android telefona, kao ni SMS-ove, WhatsApp itd. a toliko su važni da ih devet od deset osoba ne želi izgubiti. Bez brige, najbolji Androidov softver za oporavak podataka tvrtke Gihosoft, koliko znamo, pomoći će vam besplatno. Molim vas sjednite čvrsto i strpljivo pročitajte sljedeći vodič.

Korištenje Android oporavka za oporavak podataka s neispravnog Android telefona

Prvo preuzmite besplatnu probnu verziju Samsung Phone Data Recovery, a zatim slijedite korake za vađenje podataka u nastavku da biste pokušali:

Prije oporavka podataka sa Samsung telefona na razbijenom zaslonu, morate se pobrinuti da računalo prepozna vaš Samsung telefon i ima li najmanje 20% baterije.

Počnimo sada s obnavljanjem podataka s razbijenog zaslona Samsung telefona.

Oporavak podataka sa Samsung telefona s oštećenim zaslonom:

Metoda 1: Oporavak podataka iz slomljenog Androida putem Android Data Extraction

Metoda 2: Oporavak izgubljenih podataka iz slomljenog Androida pomoću USB kabela

Android telefon slomljen na zaslonu jedan je od najčešćih slučajeva koje možemo vidjeti među Android korisnicima. U takvom slučaju, dio zaslona ne reagira na dodire prstima, pa ne možete izvršiti sigurnosnu kopiju na telefonu. Međutim, podatke s telefona možete oporaviti pomoću USB kabela.

Kako mogu prenijeti kontakte s pokvarenog telefona na novi?

Korak 1: Besplatno preuzmite PhoneRescue za Android i instalirajte ga na računalo> Pokrenite ga za besplatno skeniranje kontakata na Android telefonu> Povežite svoj Android telefon s računalom putem USB kabela.

Korak 2: Označite opciju Kontakti samo ako samo želite oporaviti kontakte> Kliknite gumb Dalje na desnoj strani za nastavak.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.