Tehnologija

Kako prebaciti pjesme na USB?

Volite slušati glazbu pa vas zanima kako prebaciti pjesme na USB? Pratite kratki vodič kako prebaciti pjesme na USB.

usb-stick.jpg
Foto: Pixabay

Iako puno ljudi danas sluša glazbu na raznim platformama, važno je znati kako staviti glazbu na usb, posebno ako želite prenijeti datoteke visoke vjernosti ili glazbu koja nije dostupna na servisima za slušanje glazbe. U ovom vodiču istražujemo gdje možete pronaći i besplatno preuzeti glazbu na USB ili prenijeti postojeće datoteke sa svog računala. Ali kako prebaciti pjesme na usb?

Pogledajte kako preuzeti glazbu na USB s računala. Možda ćete htjeti preuzimati pjesme izravno na USB jer vam to može pomoći da izbjegnete stavljanje puno datoteka na svoje računalo. Možete preuzeti s internetskih platformi, uključujući Amazon Music i više. Mnogi pružatelji mrežnog streaminga reklamiraju funkciju "preuzimanja", ali to je samo za preuzimanje unutar njihove specifične aplikacije kako biste mogli slušati offline. Sve su to načini kako slušati glazbu, ali kako prebaciti pjesme na usb?

Saznajte način kako prebaciti pjesme na usb. Povežite svoj usb stick s računalom. Dođite do mape koja sadrži glazbene datoteke i kopirajte te datoteke. Pronađite indeksnu mapu usb sticka i zalijepite datoteke. Uz tih par koraka sigurno ćete znati kako prebaciti pjesme na usb.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.