Tehnologija

Savjeti za prebacivanje bilješki na drugi telefon

Nabavili ste novi telefon ali želite sačuvati bilješke? To nije nikakav problem. Saznajte što su bilješke na telefonu i kako prebaciti bilješke na drugi telefon.

bilješke.jpg
Foto: Pixabay

Bilješke su važan alat za pohranu i organizaciju informacija na mobitelu, ali ponekad je potrebno prenijeti ih na drugi uređaj. Postoje različite metode za prebacivanje bilješki, ovisno o uređaju i aplikaciji koju koristite za bilješke. No, kako prebaciti bilješke na drugi telefon?

Prvi način za prebacivanje bilješki na drugi telefon je korištenje aplikacije poput Google Keep ili OneNote. U te aplikacije se možete prijaviti na isti račun na oba uređaja i automatski će se sinkronizirati. To znači da će sve bilješke koje napravite na jednom uređaju biti dostupne i na drugom uređaju.

Drugi način za prebacivanje bilješki na drugi telefon je korištenjem e-maila. Ako koristite aplikaciju za bilješke koja ne podržava sinkronizaciju, možete ih prenijeti putem e-pošte. Otvorite aplikaciju za bilješke, odaberite bilješku koju želite prenijeti, a zatim odaberite opciju "Podijeli" ili "Pošalji putem e-pošte". Unesite adresu e-pošte na koju želite poslati bilješku i pošaljite je. Ovo su dva najjednostavnija načina za prebacivanje bilješki na drugi telefon.