Društvene mreže

Kako povezati Instagram i Facebook?

Želite povezati Instagram i Facebook kako biste objave s jedne društvene mreže automatski proslijedili na drugu? To nije nikakav problem. Saznajte kako povezati Instagram i Facebook u svega nekoliko koraka.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Instagram i Facebook su najveće društvene mreže s nekoliko milijuna aktivnih korisnika. S obzirom da ove dvije društvene mreže posjeduje ista tvrtka, one se mogu jednostavno povezati kako bi se vaše objave automatski podijelile na obje društvene mreže, bez potrebe za dodatnim ručnim objavljivanjem. No, kako povezati Instagram i Facebok?

Prvo što trebate učiniti kada želite povezati Instagram sa Facebookom je otvoriti Instagram aplikaciju. Prijeđite na profil svog računa koji se nalazi na donjoj alatnoj traci u donjem desnom kutu. Dodirnite tri vodoravne crte i odaberite "Postavke".

Sljedeće što trebate učiniti kako biste povezali Instagram i Facebook je odabrati "Račun", a zatim odaberite "Povezani računi". Dodirnite "Facebook" i prijavite se na svoj Facebook račun kako biste potvrdili da želite povezati svoj Facebook račun s Instagramom. Sada su vaš Instagram i Facebook račun povezani te možete automatski podijeliti svoje objave na obje društvene mreže.