Tehnologija

Kratki vodič kako postaviti pozadinu na Teamsu

Želite li svoje sastanke učiniti uzbudljivijima? Promjena pozadine na Teamsu je pravi način za to. Saznajte kako postaviti pozadinu na Teamsu prije početka sastanka.

teams.jpg
Foto: Pixabay

Teams je jedna od najpopularnijih aplikacija za održavanje online sastanaka. Srećom, ova aplikacija nudi dva načina kako postaviti pozadinu na Teamsu. Možete zamagliti ono što se događa iza vas ili možete birati iz niza prilagođenih pozadina koje će zamijeniti vašu stvarnu okolinu. No, kako postaviti pozadinu na Teamsu?

Prvo što trebate učiniti kada želite postaviti pozadinu na Teamsu je ulazak u aplikaciju Teams. Kada ste ušli u aplikaciju, trebali biste se naći na ekranu za "Pridruživanje", gdje možete vidjeti kako izgleda vaš video i možete upravljati postavkama.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite postaviti pozadinu na Teamsu je provjeriti je li vaš video uključen, zatim prebacite kontrolu postavki pozadine koja se nalazi između gumba za kontrolu zvuka i slike. Stupac "Postavke pozadine" pojavit će se na desnoj strani zaslona. Upotrijebite taj stupac za zamućivanje pozadine ili odabir standardne pozadine. Kada odaberete pozadinu koju želite, kliknite na gumb „Spremi“. Vaša promjena pozadine ostat će ​​tijekom vašeg sastanka sve dok je ne odlučite ponovno promijeniti. Ovo je najbrži i najjednostavniji način kako postaviti pozadinu na Teamsu.