Društvene mreže

Kako otvoriti poslovni račun na Instagramu?

Želite promovirati svoju tvrtku na Instagramu? Zašto ne biste kreirali poslovni račun na Instagramu. Saznajte što je poslovni račun na Instagramu i kako kreirati poslovni račun na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Kada imate tvrtku ili poslovni brend i želite ju promovirati, Instagram vam može biti vrlo koristan alat za povećanje vidljivosti vašeg brenda i povezivanje s potencijalnim klijentima. Međutim, kako biste maksimalno iskoristili svoj Instagram profil, preporučljivo je da otvorite poslovni račun. No, kako otvoriti poslovni račun na Instagramu?

Prvo što trebate učiniti kada želite otvoriti poslovni račun na Instagramu je otvaranje Instagram aplikacije. Prijavite se u svoj privatni proil i otiđite na svoj profil. Kliknite na tri crte u gornjem desnom kutu, a zatim na "Postavke".

Sljedeće što trebate učiniti kada želite otvoriti poslovni račun na Instagramu je kliknuti na "Računi" i zatim na "Prebaci na poslovni račun". Povežite svoj Instagram račun s Facebook stranicom vaše tvrtke. Popunite sve tražene informacije o vašem poslovnom računu, poput adrese e-pošte, telefonskog broja i adrese tvrtke. Kada otvorite poslovni račun, dobit ćete pristup dodatnim značajkama, poput analitike, opcije promoviranja objava, kontakta gumba, te mogućnosti dodavanja priče koja će vašim pratiteljima prikazati vaš svakodnevni rad i aktivnosti. Ovaj način za otvaranje poslovno računa na Instagramu već je gotov i sada možete jednostavno, ali učinkovito promovirati svoju tvrtku putem Instagrama.