Društvene mreže

Kako otključati profil na Instagramu?

Kako otključati profil na Instagramu? Ako želite podijeliti svoje fotografije sa svima, kako otključati profil na Instagramu.

mobitel-drustvene-mreze.jpg
Foto: Pixabay

Kako biste promijenili svoj osobni Instagram privatni račun u javni, Instagram savjetuje da koristite ili Instagram web stranicu ili aplikaciju. Ako imate više Instagram računa, svakako se prebacite na pravi prije nego što nastavite sa sljedećim koracima. Kako otključati profil na Instagramu?

Instagram mobilno web-mjesto: Idite na karticu svog profila i kliknite ikonu zupčanika na vrhu stranice. Idite na "Privatnost i sigurnost" i poništite okvir "Privatni račun".

Instagram mobilna aplikacija: Kao i kod mobilnog web-mjesta, idite na karticu profila, ali nastavite odabirom opcije "Postavke" s izbornika hamburgera na vrhu zaslona aplikacije. Opcija "Postavke" donosi popis opcija gdje ćete vidjeti jednu za "Privatnost". Zatim možete poništiti okvir "Privatni račun". Upravo ste saznali kako otključati profil na Instagramu putem mobitela.

Instagram web stranica za stolna računala: kliknite svoju profilnu sliku na vrhu stranice da biste prikazali opciju "Postavke". Idite na opciju "Privatnost i sigurnost" da biste pronašli potvrdni okvir "Privatni račun" i poništili ga. To je način kako otključati profil na Instagramu putem računala.

Bez obzira na to koji uređaj koristite, uvijek možete ponovno zaključati svoj profil na Instagramu, ako se predomislite.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.