Tehnologija

Kako napraviti prijenos podataka sa mobitela na računalo?

Želite prebaciti slike, videozapise ili dokumente sa mobitela na računalo? Saznajte što je prijenos podataka sa mobitela na računalo te kako možete jednostavno prenositi podatke sa mobitela na računalo.

mobitel-i-laptop.jpg
Foto: Pixabay

Prijenos podataka je proces prijenosa informacija iz jednog uređaja u drugi. To se može obaviti putem kabla ili bežičnog spajanja. Prijenos podataka sa mobitela na računalo može se obaviti na nekoliko načina, uključujući USB kabel, Wi-Fi vezu ili Bluetooth.

Prvi način za prijenos podataka sa mobitela na računalo je pomoću kabla. Ova metoda podrazumijeva spajanje mobitela i računala putem USB kabla. Nakon toga, možete pristupiti sadržaju svog mobitela na računalu i prenijeti podatke.

Metode bežičnog prijenosa podataka sa mobitela na računalo su putem Wi-Fi veze i bluetootha. Ako su računalo i mobitel povezani na istu Wi-Fi mrežu, možete jednostavno prenijeti podatke putem aplikacija poput "Pushbullet". Povezivanjem mobitela i računala putem Bluetootha, možete jednostavno prenijeti podatke poput fotografija, glazbe i dokumenata.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.