Društvene mreže

Kako napraviti novi Instagram profil u samo nekoliko koraka?

Želite napraviti novi Instagram profil za svog ljubimca ili tvrtku? To je moguće u svega nekoliko minuta. Saznajte kako brzo i jednostavno napraviti novi Instagram profil.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Instagram je iznimno popularna platforma društvenih medija. Instagram je izvrstan način za dijeljenje fotografija i kratkih videozapisa sličnih te privatnih poruka prijateljima, obitelji i drugima. No, kako napraviti novi Instagram profil?

Prvo što trebate učiniti kada želite napraviti novi Instagram profil je preuzeti aplikaciju Instagram sa Google Play trgovine. Dodirnite „Prijavite se“ i odaberite način prijave, a to može biti e-poštom ili telefonskim brojem. Unesite potrebne podatke, izradite korisničko ime i lozinku i kliknite prijavi se. Instagram će sada poslati potvrdu prijave na vašu adresu e-pošte ili telefonski broj.  

Sljedeće što trebate učiniti kada želite napraviti novi Instagram profil je potvrditi poruku od Instagrama. Ako se prijavite s e-poštom ili telefonskim brojem, morat ćete potvrditi svoj račun. Instagram će poslati poruku sa gumbom „Potvrdi“. Kliknite na taj gumb te će vaš novi Instagram račun biti kreiran.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.