Tehnologija

Kako koristiti SD karticu kao internu memoriju?

Želite povećati memoriju za pohranu na vašem mobitelu? Zašto ne biste koristili SD karticu kao internu memoriju? Saznajte kako koristiti SD karticu kao internu memoriju.

sd-kartica.jpg
Foto: Pixabay

Sjećate li se vremena u kojem ste se neprestano morali boriti između sve manje interne memorije na vašem pametnom telefonu? To je prije nekoliko godina bio veliki problem s pametnim telefonima. Međutim, kao odgovor na ovaj problem razvijena je značajka poznata kao prilagodljiva pohrana. Ova je značajka omogućila korisnicima da dodaju SD karticu u telefon i koriste ju kao internu memoriju. Saznajte kako koristiti SD karticu kao internu memoriju.

Prvi korak načina kako koristiti SD karticu kao internu memoriju je umetanje SD kartice u pametni telefon. Prije svega morate provjeriti može li vaš mobitel sadržavati SD karticu. Ukoliko može, umetnite SD karticu u vaš telefon. Mjesto gdje treba stojati SD kartica razlikuje se od proizvođača mobitela.

Sljedeći korak načina kako koristiti SD karticu kao internu memoriju je promjena postavki pohrane mobitela. Otvorite postavke pohrane na vašem pametnom telefonu. Dodirnite naziv svoje SD kartice. Dodirnite tri okomite točke u gornjem desnom kutu zaslona, a zatim postavke pohrane. Odaberite format kao internu opciju. Dodirnite izbriši i formatiraj na upit. Vaš mobitel će tada ponuditi migraciju vaših podataka sa interne memorije na SD karticu, te će se ubuduće vaša SD kartica koristiti kao interna memorija.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.