Društvene mreže

Savjeti za korištenje Messengera bez Facebooka

Jeste li znali da možete koristiti Messenger bez Facebook računa? Donosimo jednostavan način kako koristiti Messenger bez Facebooka.

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je aplikacija za razmjenu poruka koja omogućuje korisnicima da komuniciraju s drugim korisnicima putem interneta. Messenger je prvobitno bio dio Facebook platforme, ali sada je dostupan i kao neovisna aplikacija koju korisnici mogu koristiti bez potrebe za Facebook računom. No, kako koristiti Messenger bez Facebooka?

Da biste koristili Messenger bez Facebook računa, najprije je potrebno preuzeti aplikaciju Messenger na svoj mobilni uređaj. Nakon što ste preuzeli aplikaciju, pokrenite je. Umjesto prijave putem Facebooka, odaberite opciju "Prijavi se bez Facebooka" i unesite svoje ime i broj telefona. Ako želite, možete odabrati i opciju za dodavanje fotografije profila.

Sljedeće što trebate učiniti kada želite koristiti Messenger bez Facebooka je potvrditi broj telefona. Messenger će vam poslati SMS s kodom za potvrdu. Unesite taj kod u aplikaciju kako biste potvrdili svoj broj telefona. Nakon što ste se prijavili, možete dodati kontakte tako da unesete njihove brojeve telefona u aplikaciju. Ako su vaši kontakti već na Messengeru, možete ih pronaći putem njihovog imena. Nakon što ste se prijavili i dodali kontakte, možete koristiti Messenger bez Facebooka.