Društvene mreže

Kako izbrisati stari Facebook profil?

Dosta vam je društvenih mreža i želite izbrisati stari Facebook profil. Donosimo kako u par koraka obrisati stari Facebook profil.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža na svijetu. Mnogi od nas su možda otvorili Facebook profil prije mnogo godina, ali možda više ne žele koristiti taj profil ili žele izbrisati neaktivni profil. U ovom članku ćemo se usredotočiti na korake koje trebate poduzeti kako biste izbrisali stari Facebook profil.

Prijavite se na svoj stari profil

Da biste izbrisali svoj stari Facebook profil, morate se prvo prijaviti u taj profil. Ako se ne možete sjetiti svojih prijavljivanja, možete kliknuti "Zaboravili ste lozinku" kako biste obnovili pristup svom računu. Ukoliko znate vaše podatke samo se prijavite.

Deaktiviranje starog profila

Prije nego što izbrišete svoj stari Facebook profil, možete ga deaktivirati kako biste ga privremeno uklonili s mreže. Da biste to učinili, idite na "Postavke i privatnost" > "Postavke" > "Vaši Facebook podaci" > "Deaktivacija i brisanje" > "Deaktiviraj svoj račun". Ili jednostavno otiđite na izbriši profil.