Tehnologija

Kako izbrisati slike sa Google photos?

Želite izbrisati slike sa Google photos? To je moguće u svega nekoliko koraka. Saznajte kako izbrisati slike sa Google photos.

phone-g4697419a6_640.jpg

Google photos su jedna od najboljih opcija za pohranu u slika u oblaku ako želite središnje mjesto za svoje slike koje također preuzima sve organizacijske troškove umjesto vas. Trajno brisanje slike je jednostavno, a proces je gotovo identičan u Google fotografijama na Androidu, iOS-u ili webu.

Prvo što trebate napraviti kako bi trajno izbrisali slike sa Google photos je otvaranje Google photos aplikacije na svom pametnom telefonu. Kada ste otvorili Google photos, pronađite i odaberite sliku koju želite izbrisati. Zatim se pozicionirajte do kartice knjižnica u donjem desnom kutu.

Sljedeći korak načina kako izbrisati slike sa Google photos je ulaženje u mapu smeća u gornjem dijelu zaslona. Pronađite fotografiju koju ste upravo bacili u smeće i dodirnite je. Pritisnite gumb za brisanje ispod brojača kako biste trajno izbrisali fotografiju. Ovaj način kako izbrisati slike sa Google photos već je gotov te su vaše slike uspješno izbrisane.