Društvene mreže

Kako izbrisati pozive na Instagramu?

Jeste li znali da možete izbrisati pozive na Instagramu u svega nekoliko koraka? Saznajte kako izbrisati pozive na Instagramu zauvijek.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Kada svom prijatelju uputite audio ili video poziv na Instagramu, on se pojavljuje na vašoj sobi za razgovor. Kao i zapisi razgovora, zapisnici poziva samo su dio stranice za razgovor. Ali s novim ažuriranjem, Instagram je dodao novi odjeljak za pozive, gdje možete vidjeti sve dolazne i odlazne pozive. Također postoji način za brisanje povijesti poziva ako želite. Ako ne znate kako izbrisati pozive na Instagramu, na pravom ste mjestu.

Iako nije moguće izbrisati sve pozive u povijesti poziva, možete ih izbrisati jedan po jedan. Prvi korak načina kako izbrisati pozive na Instagramu je otvaranje Instagrama. Idite na odjeljak za pozive unutar svog Instagram računa.

Sljedeće što je potrebno napraviti kako bi izbrisali pozive na Instagramu je odabiranje poziva kojeg želite izbrisati. Dugo pritisnite poziv koji želite izbrisati. Pojavit će se skočni prozor. Odaberite gumb za brisanje u tom skočnom prozoru. Ovaj način kako izbrisati pozive na Instagramu već je gotov te je povijest vaših poziva obrisana.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.