Društvene mreže

Kako izbrisati grupu na Messengeru?

Ako želite izbrisati grupu na Messengeru postoji način za to. Kako izbrisati grupu na Messengeru?

messenger.jpg
Foto: Pixabay

Messenger je aplikacija za razmjenu poruka koja je razvijena od strane Facebooka. Ova aplikacija omogućava korisnicima da razmjenjuju poruke, fotografije i videozapise putem interneta. Putem Messengera možete stvoriti grupe na kojima možete razgovarati sa više osoba istovremeno.

Ako želite izbrisati grupu na Messengeru, postoje nekoliko koraka koje morate slijediti. Prvo otvorite Messenger aplikaciju na vašem mobilnom uređaju i odaberite grupu koju želite izbrisati. Kliknite na naziv grupe na vrhu zaslona i otvorit će se opcije za tu grupu.

Zatim kliknite na "Informacije o grupi" i pomaknite se prema dolje do opcije "Izbriši grupu". Kliknite na tu opciju i pojavit će se upozorenje koje će vas pitati želite li izbrisati grupu. Potvrdite svoju odluku i grupa će biti izbrisana.

Važno je napomenuti da kada izbrišete grupu na Messengeru, nećete više biti dio te grupe i nećete moći pristupiti njezinim porukama. Također, članovi grupe neće dobiti obavijest da ste je izbrisali, ali će primijetiti da više niste aktivni u grupi. Sada ste sigurni kako izbrisati grupu na Messengeru.