Društvene mreže

Kako isključiti aktivnost na Instagramu?

Kako isključiti aktivnost na Instagramu? Ne želite da vaša aktivnost bude vidljiva drugima? Saznajte kako isključiti aktivnost na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Ako želite isključiti aktivnost na Instagramu, postoji nekoliko opcija koje možete razmotriti. Jedan način je korištenje postavki privatnosti kako bi se smanjila vidljivost vaše aktivnosti. Ovo možete učiniti tako da odaberete "Postavke" u vašem profilu, zatim "Privatnost" i omogućite opciju "Onemogući aktivnost status". Ovo će spriječiti da drugi korisnici vide vašu aktivnost na Instagramu, poput kada se prijavite ili komentirate objave drugih korisnika.

Također, ako želite isključiti aktivnost za određene objave, možete promijeniti postavke privatnosti za svaku objavu prije nego je podijelite. U tu svrhu, jednostavno dodirnite "Napredne postavke" prije nego što objavite fotografiju ili video, te označite želite li uključiti ili isključiti aktivnost na objavi. Postoji još jedan način kako isključiti aktivnost na Instagramu.

Ako želite da vaš profil ostane vidljiv, ali ne želite vidjeti aktivnost drugih korisnika, možete isključiti obavijesti o aktivnosti. To možete učiniti tako da odete u postavke obavijesti, odaberete "Aktivnost" i onemogućite sve obavijesti koje se tiču aktivnosti drugih korisnika. Sve su to jednostavni načini kako isključiti aktivnost na Instagramu.