Društvene mreže

Kako funkcionira Tinder? Što je i kako funkcionira Tinder?

Želite upoznati nove ljude na Tinderu no ne znate kako funkcionira Tinder? Korištenje Tindera je vrlo jednostavno, a način kako funkcionira Tinder nije kompliciran.

tinder.jpg
Foto: Pixabay

Tinder je online aplikacija za upoznavanje ljudi koja spaja parove na temelju njihove fizičke privlačnosti jedno prema drugom. Upozorava vas na druge korisnike Tindera koji spadaju u određeni dobni raspon i spol i nalaze se na određenoj udaljenosti od vaše lokacije te vam daje do znanja imate li zajedničkih prijatelja. No, kako funkcionira Tinder, odnosno odabir osoba na Tinderu?

Super stvar u vezi Tindera je ta što vi odlučujete sviđa li vam se osoba ili ne. Ako vam se osoba sviđa, tada jednostavno označite da vam se osoba sviđa. Ako vam se druga osoba ne sviđa, označite da niste zainteresirani. Ukoliko označite da niste zainteresirani za nekoga, to se nikad neće saznati.

No, tajna kako funkcionira Tinder događa se kada su dvije osobe zainteresirane jedno za drugo. Ako ste oboje zainteresirani, Tinderova funkcija za razmjenu poruka nudi vam mogućnosti za razgovor u kojoj možete razgovarati i bolje se upoznati. Cilj Tindera je povezivanje osoba.