Društvene mreže

Kako funkcionira aplikacija - prijatelji u blizini?

Postoje aplikacije koje vam omogućuju da vidite prijatelje u blizini. Ove aplikacije koriste GPS ili Wi-Fi za lociranje i prikazivanje gdje se nalaze vaši prijatelji na karti.

facebook.jpg
Foto: Pixabay

To vam može pomoći da se sretnete sa svojim prijateljima i da organizirate druženje na jednom mjestu. Evo koje sve aplikacije pomažu u pronalasku prijatelja u blizini.

Prijatelji u blizini primjeri aplikacija:

  • Find My Friends (Apple) - Dostupno na iOS uređajima, ovaj alat omogućuje vam da se povežete sa svojim prijateljima i da vidite njihovu lokaciju u realnom vremenu.
  • Google Maps - Ova aplikacija za navigaciju ima opciju "Zajednička lokacija" koja vam omogućuje da vidite lokaciju svojih prijatelja i da zajedno putujete do odredišta.
  • Life 360 - Ovaj aplikacija omogućuje vam da pratite lokaciju članova vaše obitelji ili prijatelja, te imate uvid u njihovu putanju i bezbrižnost.
  • Glympse - Ova aplikacija vam omogućuje da jednostavno podijelite svoju trenutnu lokaciju sa prijateljima u realnom vremenu, bez da imate potrebu da ih kontaktirate.

Koristite aplikacije prijatelji u blizini s oprezom i budite svjesni da dijeljenje informacija o svojoj lokaciji sa drugima može predstavljati sigurnosne rizike. Preporuča se da pažljivo razmislite prije nego što odobrite pristup svojim informacijama o lokaciji.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.