Društvene mreže

Kako editirati video za TikTok u nekoliko koraka

Želite dodatno urediti i editirati video za TikTok prije objavljivanja? To nije komplicirano, a može izgledati izvrsno. Saznajte kako editirati video za TikTok.

tiktok.jpg
Foto: Pixabay

Jedna od najboljih stvari vezanih uz korištenje TikToka je što vam daje slobodu stvaranja viralnog i kreativnog sadržaja s nizom ugrađenih alata za uređivanje jednostavnih za korištenje. Znati kako editirati video za TikTok ključno je za postizanje uspjeha na platformi. Može vam pomoći da iskoristite nove trendove, privučete pozornost i istaknete se u moru videozapisa koje vaša publika neprestano pregledava. No, kako editirati video za TikTok?

Kada je u pitanju uređivanje TikTok videa, imate neke mogućnosti. Svoje videozapise možete uređivati ​​unutar TikToka pomoću njegovih izvornih alata za uređivanje ili možete preuzeti zasebnu aplikaciju za uređivanje videozapisa, tamo urediti svoje videozapise, a zatim svoj uređeni videozapis podijeliti s TikTokom.

Nakon što snimite videoisječak ili ga prenesete na TikTok, prikazat će vam se zaslon koji nudi nekoliko opcija za editiranje videa. Na ovom zaslonu TikTok vam omogućuje stvari poput dodavanja teksta, dodavanja naljepnica, korištenja efekata, dodavanja filtara, skraćivanja vašeg videozapisa ili čak ubrzavanje prijenosa videa. Na ovom mjestu možete editirati video za TikTok i objaviti ga ili sačuvati u galeriju na svom pametnom telefonu.