Online chat

Kako blokirati Messenger aplikaciju?

Odlučili ste blokirati Messenger aplikaciju i u potrazi ste za najboljim načinom. U samo nekoliko koraka saznajte kako blokirati Messenger aplikaciju.

messenger.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Messenger je popularna aplikacija za razmjenu poruka koju je razvio Facebook. S obzirom na to da većina ljudi ima Facebook račun, Messenger je praktičan način za slanje poruka prijateljima i obitelji. Omogućuje korisnicima slanje tekstualnih poruka, fotografija, videa i glasovnih poruka. Također podržava i audio i video pozive. Saznajte kako blokirati nekoga u aplikaciji Messenger.

Play logo

Ponekad korisnici odluče blokirati Messenger, bilo zbog sigurnosnih razloga ili jednostavno zbog toga što ne žele koristiti aplikaciju. Blokiranje Messenger-a je jednostavan proces koji se može obaviti u samo nekoliko koraka.

Prvo, potrebno je otvoriti aplikaciju Facebook-a. Zatim trebate pronaći opciju "Postavke i privatnost" i odabrati "Postavke". U postavkama odaberite "Blokiranje" i zatim kliknite na "Dodajte blokiranje". Unesite ime osobe ili stranice koju želite blokirati i potvrdite blokiranje.

Osim toga, ako želite blokirati poruke od određene osobe, možete to učiniti izravno u Messenger aplikaciji. Jednostavno otvorite razgovor s osobom koju želite blokirati, kliknite na njihov profil, a zatim odaberite "Blokiraj". To će spriječiti da ta osoba dalje šalje poruke.

Play logo

Važno je napomenuti da ako blokirate nekoga, ta osoba neće moći vidjeti vaš profil, poruke ili bilo što drugo što ste objavili na Facebook-u. Također, više nećete primati poruke od te osobe.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.