Tehnologija

iPod ili mobitel - što odabrati?

U potrazi ste za novim pametnim uređajem no ne znate što kupiti, iPod ili mobitel? Uz pomoć praktičnih savjeta saznajte što odabrati iPod ili mobitel.

ipod.jpg
Foto: Pixabay

iPod je mali glazbeni uređaj koji ima impresivan stil i zvučnu snagu. Međutim, u posljednjih nekoliko godina postoje ogromne promjene u tehnologiji koje su doslovno izbacile iPod iz naših života. Trenutno se ljudi oslanjaju na svoj pametni mobitel za svaku svrhu, ništa drugo više nije potrebno. Međutim, je li iPod još uvijek kvalitetan proizvod te što odabrati, iPod ili mobitel?

Ipod je i dalje vrhunski uređaj koji je sposoban proizvoditi kvalitetniju glazbu od svih ostalih tehnoloških uređaja. Nakon 2014. godine, iPod je potpuno eliminiran s tržišta jer je Apple predstavio svoju sljedeću generaciju uređaja iPhone koji se još uvijek smatra jednim od najboljih uređaja na tržištu. Namjena uređaja je glavni čimbenik koji odlučuje što kupiti, iPod ili mobitel.

Ipod je savršen uređaj za slušanje glazbe. Iako iPod ima nekoliko mogućnosti kao i mobitel, odnosno može pokretati aplikacije, igrice i video pozive, on je i dalje nekoliko koraka iza mobitela. Današnji pametni mobiteli imaju mnogo snažnije procesore i čipove koji omogućuju kvalitetniji rad sustava na mobitelu. Stoga, odgovor na pitanje što kupiti, tablet ili mobitel ovisi o namjeni uređaja. Ako vam je osnovna namjena slušanje glazbe, tada je kvalitetniji uređaj iPod, međutim ako se želite dopisivati, igrati igrice ili gledati videe, tada je mobitel logičniji odabir.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.