Sigurnost na internetu

Što učiniti kada je hakiran Facebook profil?

Primijetili ste neobičnu aktivnost na Facebook profilu? Potrebno je provjeriti je li hakiran Facebook profil. Saznajte što učiniti kada je hakiran Facebook profil.

hakiranje.jpg
Foto: Pixabay

Facebook profil je online identitet koji korisnik koristi na društvenoj mreži Facebook. Profil se sastoji od informacija o korisniku, kao što su ime, prezime, slika profila, slike albuma, prijatelji i statusi objavljivanja. To je mjesto gdje korisnik može objavljivati ​​svoje misli, aktivnosti, interese i ažurirati svoju sliku profila. Ako sumnjate da je vaš Facebook profil hakiran, potrebno je slijediti nekoliko koraka.

Prvo što trebate učiniti kada vam je hakiran Facebook profil je prijaviti problem i promijeniti lozinku. Prijavite hakiranje na Facebooku putem njihove stranice za podršku. Promijenite lozinku na Facebooku i na svakom drugom mjestu gdje ste koristili istu lozinku.

Sljedeće što trebate učiniti kada vam je hakiran Facebook profil je povećati sigurnost i kontaktirati prijatelje. Povećajte sigurnost svog računa dodavanjem autentifikacije putem e-pošte ili telefona. Kontaktirajte svoje prijatelje i obavijestite ih o hakiranju.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.