Tehnologija

Savjeti za spajanje dva monitora na jednom računalu

Tražite način za povećanje produktivnost na računalu? Zašto ne biste spojili dva monitora na jedno računalo? Donosimo zašto su dva monitora na jednom računalu izvrsna za vas.

dva-monitora.jpg
Foto: Pixabay
Play logo

Monitor je zaslon na kojem se prikazuju podaci koje obrađuje računalo. Dizajniran je za dugotrajno korištenje i dostupan je u različitim veličinama i razlučivostima zaslona. No, kada trebate prikazati više sadržaja na jednom računalu, tada su dva monitora na jednom računalu savršeno rješenje za vas.

Play logo

Svatko tko je ikad koristio računalo s jednim monitorom zna kako to može biti zamorno, posebno ako se radilo na više projekata istovremeno. Srećom, postoje načini da se spoje dva monitora na jednom računalu. No, kako spojiti dva monitora na jedno računalo?

Prvo što trebate učiniti kada želite spojiti dva monitora na jedno računalo je nabaviti adapter za priključivanje više monitora na isto računalo. Ako vaše računalo ima samo jedan port za priključivanje monitora, možete koristiti adapter za priključivanje koji vam omogućuje da spojite dva monitora na jedan port. Jednostavno spojite jedan kraj adaptera u računalo, a drugi kraj adaptera spojite u monitore. Ovo je najbrži način za spajanje dva monitora na jedno računalo, što može povećati produktivnost i učinkovitost pri radu.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.