Tehnologija

Kako funkcionira brisanje svih komentara u Wordu?

Završili ste izradom seminara i želite izbrisati sve komentare u Wordu? To možete učiniti u samo nekoliko klikova. Kako funkcionira brisanje svih komentara u Wordu?

word.jpg
Foto: Pixabay

Komentari u određenim dijelovima Word dokumenta čine mogu vas podsjetiti na sve što ste učinili, ali isto tako pomoći onome tko upravlja Word dokumentom nakon vas. Ako netko drugi komentira dokument, odgovaranje na njegove komentare omogućuje vam raspravu, čak i kada niste svi u dokumentu u isto vrijeme. No, kako funkcionira brisanje svih komentara u Wordu?

Prvo što trebate učiniti za brisanje komentara u Wordu je otvoriti dokument s komentarima koje želite ukloniti. Nakon toga kliknite na karticu „Datoteka“ na vrpci. Pritisnite „Info“, a zatim će se pojaviti padajući izbornik.

Pritisnite „Provjeri ima li problema“, a zatim „Pregledajte dokument“. Pojavljuje se „Inspektor za brisanje komentara“. Provjerite opcije za stavke koje želite ukloniti. Za uklanjanje komentara označite ili odaberite „Komentari“. Pritisnite „Pregledaj“. Kliknite „Ukloni sve“ te zatvorite „Inspektor za brisanje komentara“. Ovaj način za brisanje svih komentara u Wordu je gotov i svi vaši komentari su obrisani.