Društvene mreže

Kako blokirati komentare na Instagramu?

Želite blokirati negativne komentare na Instagram objavama? Postoji jednostavan način za to. Saznajte kako funkcionira blokiranje komentara na Instagramu.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Iako dopuštanje sljedbenicima da komentiraju vaše objave na Instagramu može biti pozitivno iskustvo, možda postoje prilike u kojima želite nešto podijeliti, ali ne želite povratne informacije. Možda objavljujete nešto što bi moglo biti kontroverzno ili dijelite na temu o kojoj je teško raspravljati, ali se osjećate važnim za otvaranje. Bez obzira za razlog, postoji mogućnost za blokiranje komentara na Instagramu.

Prvi korak potreban za blokiranje komentara na Instagramu je objavljivanje objave. Dodirnite fotografiju ili videozapis koji želite podijeliti iz galerija vašeg pametnog telefona ili tableta, odaberite sve željene filtre, a zatim dodirnite gumb dalje. Pomaknite se prema dolje i dodirnite napredne postavke pri dnu zaslona.

Sljedeći korak za blokiranje komentara na Instagramu je isključivanje opcije komentiranja. Ispod zaglavlja komentari uključite opciju isključi komentiranje. Znat ćete da su komentari blokirani kada je traka plava. Blokiranje komentara na Instagramu može biti vrlo korisno, a vrlo je jednostavno.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.