Interijer

Koje je značenje slona sa spuštenom surlom?

Figurice slona u kući imaju posebno značenje u određenim kulturama. Koje je značenje slona sa spuštenom surlom?

slon.jpg
Foto: Pixabay

Slon je istaknuti simbol snage, plodnosti i inteligencije u mnogim kulturama. Slon je cijenjena životinja koju mnogi njeguju. U budizmu je slon jedna od osam svetih životinja, a u hinduističkoj religiji Ganesha je bog s glavom slona. Međutim, feng shui, drevna kineska vještina uređenja prostora smatra da figurice slona postavljene u kući imaju posebno značenje, a posebno slon sa spuštenom surlom.

Značenje slona sa spuštenom surlom je vrlo posebno uz budizmu. Buddina majka je sanjala čisto bijelog slona neposredno prije Buddinog rođenja. Iz tog razloga je slon sa spuštenom surlom ikona plodnosti, a koriste ga parovi ili samci koji žele novorođenče. Značenje slona sa spuštenom surlom je posebno, a on pruža zaštitu roditeljima.

Ako vi i vaš partner pokušavate dobiti dijete, smjestite par slonova sa spuštenim surlama u zapadni dio vašeg doma ili u spavaću sobu. Feng shui smatra da je zapadni dio doma kutak sreće potomaka. Kratko milovanje po spuštenoj surli svake noći prije spavanja povećat će plodnost, povećavajući šanse za začeće nove bebe.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.