Društvene mreže

Što objavljivati na Instagramu?

Želite napraviti prepoznatljiv profil na Instagramu? Za to je potrebno poznavati što objavljivati na Instagramu. Saznajte što objavljivati na Instagramu da osvojite nove pratitelje.

instagram.jpg
Foto: Pixabay

Upravljanje Instagram računom nije lako. To je neprekidan posao objavljivanja u savršenom trenutku, angažiranja u hodu i smišljanja novih ideja za nadmašivanje konkurentnih influencera. Ne morate prekidati ono što vam odgovara, ali ako vam treba malo dodatne inspiracije da osvježite svoj pristup i ako ne znate što objavljivati na Instagramu, uvijek je dobra ideja isprobati neke nove vrste Instagram postova i priča.

Ako ne znate što objavljivati na Instagramu, potrebno je postaviti interesantan link u profilu. U svoj opis profila dodajte link nečega vama bitnoga te podijelite objavu na Instagramu gdje pratiteljima poručujete da otvore pogledaju vaš profil za dodatne informacije. Ako više ljudi posjećuje vaš profil, to znači više pratitelja i više lajkova.

Još jedna ideja što objavljivati na Instagramu je postavljanje kratkog videa ili dijela slike koji nagovještuju vašu sljedeću objavu. Primjer ovoga je da na Instagram storiju objavite dio slike objavljene na Instagramu. Na taj način korisnici moraju otići na vaš profil ako žele vidjeti čitavu sliku, odnosno objavu. Ove ideje govore što objavljivati na Instagramu kako biste povećali popularnost svog profila.