Vjenčanje

Praktični savjeti za odabir vjenčanice

Vjenčanje se približava, a još niste odabrali vjenčanicu? Ovi savjeti za odabir vjenčanice pomoći će vam da odaberete savršenu vjenčanicu.

vjenčanica.jpg
Foto: Pixabay

Vjenčanje je dan o kojem ste maštali cijeli život. Vaše slike s vjenčanja ostati će najljepša uspomena na ovaj dan. Stoga je potrebno imati savršenu vjenčanicu kako bi se s radošću sjetili predivnog dana. Ovi savjeti za odabir vjenčanice govore sve što je potrebno kako biste odabrali savršenu vjenčanicu.

Prvi savjet za odabir vjenčanice je postavljanje proračuna. Odredite koliko želite potrošiti i recite prodavačici prije nego što počne donositi haljine. Na taj način nećete izgubiti srce zbog haljine koju si ne možete priuštiti. Obično svadbeni ansambl, uključujući veo, donje rublje i sve druge dodatke, čini 10 do 15 posto ukupnih troškova vjenčanja.

Sljedeći savjet za odabir vjenčanice je vrijeme početka odabira. Počnite planirati kupovinu vjenčanice šest do devet mjeseci prije vjenčanja. Proizvođaču je potrebno oko četiri mjeseca da napravi haljinu i još dva mjeseca da dovrši preinake. Za vrlo razrađene haljine trebat će više vremena.

Posljednji savjet za odabir vjenčanice je da se usredotočite na pristajanje haljine, a ne na veličinu. Svadbena odjeća često je manja od konfekcijske odjeće. Zaboravite brojeve i nemojte inzistirati na manjoj veličini jer namjeravate smršavjeti prije vjenčanja nego naručite onu koja vam odgovara sada.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.