Uređenje doma

Kako urediti dnevni boravak od 20 kvadrata?

Dnevni boravci su različitih veličina, ali u rasporedu modernog stanovanja najčešći su od 20 kvadrata. Saznajte kako možete urediti takav dnevni boravak.

dnevni-boravak.jpg
Foto: Pixabay

Dnevni boravak od 20 kvadrata smatra se najpraktičnijim za uređenje jer takav dnevni boravak omogućuje ne samo kombiniranje, već i podjelu prostorije u odvojena funkcionalna područja.

Odabirom izvornog stila i boje završne obrade, dnevni boravak može se urediti na način da se u njegovom interijeru stvori puno prostora uz ispravan raspored namještaja i ukrasnih predmeta.

Dnevni boravak je uređen prema individualnim projektima za svaku obitelj, uzimajući u obzir potrebe svakog stanara. Bez obzira na to koliko je funkcionalnih zona u hodniku, dnevni boravak je glavni prostor za odmorište.

Dnevni boravak je uređen udobnim namještajem i TV-om. Ostatak se može dodijeliti za radni prostor i prostor za spavanje, knjižnicu i zimski vrt. Preporuča se zoniranje uz pomoć raznih završnih obrada i primjena mobilnih pregrada.

Nedavno je peterokutni dnevni boravak postao iznimno popularan. Prostori su predstavljeni u zanimljivom geometrijskom obliku, zahvaljujući kojem možete stvoriti jedinstven dizajn i racionalno iskoristiti 20 kvadrata.