Savršena fotografija

Kako napraviti selfie u ogledalu?

Ako vas inspiriraju fotografije na društvenim mrežama i želite naučiti kako napraviti selfie u ogledalu, u nastavku doznajte nekoliko trikova

mirror-1138098_1920.jpg
Foto: Pixabay

Selfie, danas jedan od najpoznatijih izraza na društvenim mrežama, jedna je od onih stvari koju možete poboljšati uz nekoliko korisnih trikova. Ako ste ikada pretraživali društvene mreže i pitali se kako napraviti selfie u ogledalu, možda je vrijeme da naučite nekoliko kreativnih trikova.

Image

Kako napraviti selfie u ogledalu?
Jedan od ključnih trikova kako napraviti selfie u ogledalu, kao i trik za uspješnu fotografiju općenito, je svjetlost. Pobrinite se da do vašeg ogledala dopire dovoljno prirodne svjetlosti koju ne može zamijeniti ni najbolji filter. Igre svjetlosti i sjene dobitna su kombinacija za cool fotografiju koja će snimanje selfieja dovesti na novu razinu. Sljedeći najbitniji trik je kut fotografiranja. Ovdje ste prepušteni sami sebi, no svakako izbjegavajte kutove koji vam ne laskaju, a to često može biti fotografiranje od dolje, kada u prvi plan pada podbradak.

Dobar trik je premještanje ogledala kako biste dobili neku zanimljivu pozadinu. Razbacana odjeća u pozadini neće doprinijeti estetici vaše fotografije, no ako u pozadinu uključite neke zanimljive detalje i dekoracije, dojam je sasvim drugačiji. Ako imate ogledalo neobičnog oblika, iskoristite ga za selfie kojemu će automatski pružiti dašak osvježenja. Zapamtite da selfieje u ogledalu ne morate kreirati samo kod kuće. Dapače, ako pronađete vanjsko ogledalo, iskoriste priliku i okinite selfie koji će se sigurno izdvojiti iz mase.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.