Poslovni svijet

Savjeti za korištenje LinkedIna: Kako koristiti LinkedIn?

Napravili ste profil na LinkedInu no ne razumijete kako koristiti LinkedIn? Način kako koristiti LinkedIn je vrlo jednostavan.

linkedin.jpg
Foto: Pixabay

LinkedIn je najveća svjetska platforma za profesionalno umrežavanje. Članovi LinkedIna koriste stranicu kako bi ostali u kontaktu s poslovnim suradnicima, klijentima i kolegama. Ali ako poznajete kako koristiti LinkedIn, možete puno više napraviti na LinkedInu.

Za ovaj način kako koristit LinkedIn potrebno je ispuniti vlastiti profil. Vaš profil može biti snažan dio vašeg osobnog brenda. Svi registrirani korisnici LinkedIn-a moći će ga vidjeti. Također možete imati javni profil koji mogu pronaći vanjske tražilice, tako da ga mogu vidjeti i osobe koje nisu registrirane na LinkedInu.

Kada tražite način kako koristiti LinkedIn, najbolje je povezati se sa što više ljudi na aplikaciji. LinkedIn vam omogućuje umrežavanje s ljudima i profesionalnim organizacijama u vašoj industriji. Ovo je sjajan način da ostanete u tijeku s najnovijim razvojem i podijelite informacije s drugima u svom području. Ukoliko pratite ove načine kako koristiti LinkedIn, brzo ćete postati vrlo prepoznatljivi na LinkedInu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.