Bonton

Ideje za čestitke za krštenje iz Biblije

Želite čestitati krštenje djetetu bliskih prijatelja pomoću čestitke za krštenje iz Biblije? Na pravom ste mjestu. Donosimo nekoliko savršenih čestitki za krštenje iz Biblije.

krštenje.jpg
Foto: Pixabay

Krštenje označava važnu prekretnicu na putu vjere osobe. Krštenje bebe ili malog djeteta označava namjeru njihovih roditelja i kumova da odgajaju dijete unutar vjerske zajednice i da ih vode i poučavaju na njihovom putu. Kada se starije dijete ili odrasla osoba odluči krstiti, oni objavljuju svoju važnu odluku da započnu novi život u Kristu. No, kako se pišu čestitke za krštenje iz Biblije?

Kada se krsti netko koga poznajete, imate priliku uljepšati prigodu slanjem čestitke za krštenje iz Biblije ispunjene toplim riječima radosti, ponosa i dobrodošlice. Ako niste sigurni što napisati u čestitku za krštenje iz Biblije, na pravom ste mjestu.

Čestitke za krštenje iz Biblije daju do znanja roditeljima da želite biti u njihovim životima i životu njihovog djeteta. Čestitku započnite tako da čestitate roditeljima i djetetu na uspomeni, a zatim napišite citat iz Biblije poput ovog: „Nego rastite u milosti i spoznaji Gospodina našega i Spasitelja Isusa Krista. Neka mu je slava sada i u vijeke vjekova. Amen.“. Na kraju čestitke za krštenje iz Biblije potrebno se potpisati kako bi roditelji znali tko je zaželio lijepe želje.