403 Forbidden
Kako se priprema najbolji hamburger? U čemu je tajna recepta za najbolji hamburger?

Cilj pripreme hamburgera kod kuće je priprema domaćih pljeskavica za hamburgere, a dodatni trud se uvijek isplati. Izvrsna stvar u vezi ovog najboljeg recepta za hamburger je što ga možete prilagoditi svom ukusu i svojim željama.
Sastojci potrebni da se pripremi najbolji recept za hamburger su:
500 grama mljevene nemasne govedine
1 veliko jaje
Pola mljevenog luka
40 grama krušnih mrvica
2 režnjačešnjaka, oguljena i nasjeckana
Sol i papar po ukusu
4 peciva za hamburger
Majoneza i kečap po ukusu
4 lista zelene salate
1 zrela rajčica, bez jezgre i tanko narezana
4 tanke ploške crvenog luka
Prvo što trebate učiniti kada želite pripremiti najbolji recept za hamburger je pomiješati mljevenu govedinu, jaje, luk, krušne mrvice, češnjak te sol i papar po ukusu. Podijelite smjesu na četiri jednaka dijela i svaki oblikujte u pljeskavicu široku oko 8 cm. Položite hamburgere na nauljenu tavu. Pecite pljeskavice, okrećući ih jednom, dok ne porumene s obje strane i ne porumene iznutra, ukupno 7 do 8 minuta.
Položite peciva, prerezanu stranu prema dolje, na tavu i pecite dok se lagano ne prepeku, 30 sekundi do 1 minute. Dno peciva namažite majonezom i kečapom po ukusu te dodajte zelenu salatu, rajčicu, pljeskavicu, luk, te sol i papar po ukusu. Ovaj recept za najbolji hamburger je gotov te su hamburgeri spremni za posluživanje. Dobar tek!