Doručak

Kako jesti cornflakes? Kada jesti cornflakes?

Bilo da vam nedostaje vremena, kuharskih vještina ili ste jednostavno raspoloženi za ukusan doručak, saznajte kako možete jesti cornflakes.

cornflaks.jpg
Foto: Pixabay

Jedenje ujutro dat će vam energiju i fokus na početku dana, stoga nemojte ni razmišljati o tome da ga preskočite jer ćete se osjećati tromo i požaliti.

Kako bi napravili i jeli ukusan cornflakes, slijedite ova uputstva:

  1. Količina cornflakesa koju sipate u potpunosti ovisi o vašem apetitu. Velika zdjela cornflakes-a može vas držati sitim satima, a mala zdjela može biti izvrstan međuobrok. Pazite da ne pretrpate zdjelu jer vam još uvijek treba mjesta za mlijeko.

2. Kada je u pitanju ovaj korak, svatko ima osobne preferencije. Počnite polako sipati mlijeko dok cornflakes ne počne malo plutati. Ako želite da vaši cornflakes-i imaju samo malo vlage i zadrže hrskavost, ulijte malu količinu. Ako volite 'juhu' od cornflakes-a i gutanje viška mlijeka na dnu, samo dolijte još!

Neki ljudi dodaju malo voća u svoj cornflakes poput nasjeckane banane, kriške jagoda ili borovnice.

Ako zdjelu cornflakesa pojedete prilično brzo, i dalje će malo hrskati. Ako odvojite vrijeme, uživajući u svakom zalogaju, cornflakes će postupno postati mekši. Jedite kako god želite, samo se pobrinite da u potpunosti kada jedete cornflakes.