Image
Image

Kako će izgledati dolazak prvih zraka sunca na našem asfaltu, Aleksandar i Ivan već odavno znaju. Dečki ostaju vjerni svom potpisu, koketiraju s cvjetnim motivima, ne zanemaruju moć modnih detalja, a ono najvažnije iz kolekcije u kolekciju najbolje naglašavaju žensku siluetu i moć. (Foto: Danijel Galić)

Image

"Svjesni smo situacije koja se događa oko nas, odgovorno pristupamo i poslovanje smo usmjerili online kako bi svi naši kupci bili zadovoljni. Nadamo se da će naši proljetni klasici ubrzo šetati svjetskim ulicama, rivama i pistama jer sve što radimo - radimo 100% sa srcem", istaknuo je Aleksandar Šekuljica. (Foto: Danijel Galić)

Image

"I dalje smo vjerni cvjetnom uzroku i prozračnim haljinama, ali neumorno stvaramo nove trendove i favorite te stavljamo naglasak na žensku odvažnost i stil. Što se tiče nas, prvi proljetni dani najavljuju još jednu uzbudljivu modnu sezonu", nadodaje Ivan Tandarić. (Foto: Danijel Galić)

Image

I ovoga puta pred objektivom iskusnog i talentiranog fotografa Danijela Galića našla se prekrasna Južnoafrikanka sa zagrebačkom adresom, Nabillah Haron koja se svojom jedinstvenom energijom savršeno uklopila u novu kolekciju. (Foto: Danijel Galić)

Image

Kolekcija je, baš kao i sve s potpisom Elfsa, trenutno dostupna samo u ponudi ELFS webshopa čime i ELFS-i poručuju: #ostanidoma (Foto: Danijel Galić)

Image

(Foto: Danijel Galić)

Image

(Foto: Danijel Galić)

Zavirile smo u novu proljetnu kolekciju modnog dvojca ELFS

Taman za buđenje iz dugog zimskog sna, proljetna kolekcija poznatog modnog dvojca stigla je kao naručena jer dobrih vijesti, zamamnih krpica i lijepih žena - nikad dosta! (Foto: Danijel Galić)

zena.hr
21.3.2020.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.