Image
Image

Dvadeset novih modela vjenčanica prva je isprobala Mija Matić (Talia Model), koja je vrlo uspješno utjelovila modernu i opuštenu Alduk mladenku, a artistična kulisa slika i tapeta Et Cetera Lifestyle Storea je posložila kao izvrstan kontrast. (FOTO: Ivan Pavliš)

Image

Minimalistički make-up i jednostavno skupljena kosa u niski rep studija Marcela dokaz su kako je potrebno vrlo malo da se istakne ženstvenost i ljepota na taj poseban dan. (FOTO: Ivan Pavliš)

Image

"Svrha modne kampanje je bila na umjetnički način prikazati vizualni identitet Alduk vjenčanica te javnosti prenijeti poruku kako je kolekcija gotova i dostupna za isprobavanje i naručivanje u našem showroomu. U novom lookbooku otkrivamo mnogo više modela i detalja obzirom da je naglasak upravo na novim modelima vjenčanica, no za potpuni dojam uvijek zagovaram isprobavanje uživo gdje se buduće mladenke mogu upoznati s našim načinom rada te doživjeti potpuno iskustvo" izjavio je Ivan. (FOTO: Ivan Pavliš)

Image

Nova kolekcija Alduk vjenčanica, uz već postojeće modele, čini zbir od preko pedesetak modela dostupnih za isprobavanje i naručivanje uz potrebnu personalizaciju. Aktualna kolekcija je bazirana na modelima koji prate liniju tijela ili pak idu u lepršavu A siluetu s obaveznim naglaskom na struku. (FOTO: Ivan Pavliš)

Image

Novost su i posebne, netipične bridal tkanine 3D strukture ili perlicama vezene čipke apstraktnih motiva. Mješavina klasičnog, modernog i neobičnog u slučaju Alduk vjenčanica izgleda jako svježe i primamljivo. (FOTO: Ivan Pavliš)

Image

Ove dizajnerske vjenčanice su postale sinonim za udobnost, pročišćenost od suvišnih detalja te kvalitetu - tkanina, dizajna i ručne dorade koja svaku čini posebnom. (FOTO: Ivan Pavliš)

Image

Ivan i njegov tim nastoje svakoj klijentici pružiti dobrodošlicu i pomoć pri izboru. (FOTO: Ivan Pavliš)

Image

Alduk vjenčanice se izrađuju prema mjerama, a potrebno ih je naručiti tri do četiri mjeseca prije datuma vjenčanja. (FOTO: Ivan Pavliš)

Za opuštene mladenke: pogledaj udobne vjenčanice domaćeg dizajnera

Nakon što nas je početkom veljače očarao novom, neočekivanom i minimalističkom bridal kampanjom u crno-bijelom tonu i tamnoputim modelom koji je naglasak stavio na izazovne siluete, moderne tkanine te vrhunsku izradu i dizajn, poznati modni dizajner Ivan Alduk sada otkriva cjelokupni lookbook romantične i pomalo umjetničke atmosfere iza kojeg stoji fotograf Ivan Pavliš.

zena.hr
7.3.2019.