Image
Image

Nova Kraljica Hrvatske Ema Gračan zaštitno je lice kampanje. Prelijepa Ema neodoljivo je ljupka i izazovna u kreacijama poznatog dizajnera. (FOTO: Franjo Matković i Senja Vild)

Image

Nova je kolekcija senzualna modna priča zavijena u novom ruhu pa ne čudi da u vizualima kampanje dominira spektar boja morskog plavetnila. (FOTO: Franjo Matković i Senja Vild)

Image

Skokine haljine, raskošne i elegantne savršeno se uklapaju u duge ljetne noći obasjane samo zvijezdama jer ova je kolekcija prije svega romantična. Haljine su u svjetlijim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom, koji je obogaćen savršeno izrađenim ružama, lameom i šljokicama. (FOTO: Franjo Matković i Senja Vild)

Image

Novom kolekcijom vladaju haljine koje mogu biti i za dnevne i večernje varijante, duge do poda idealne kako bi istaknule eleganciju i ženstvenost - a Ema Gračan ih savršeno nosi. (FOTO: Franjo Matković i Senja Vild)

Kraljica Hrvatske Ema Gračan neodoljiva u novoj Skokinoj kampanji

Neopterećena elegancija, riječi su s kojima kralj glamuroznih haljina, Ivica Skoko, opisuje novu kampanju za kolekciju proljeće/ljeto 2019.

zena.hr
8.5.2019.
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.