Knjiga tjedna

Darujemo knjigu 'Diana - kraljica srca'

Naša knjiga ovoga tjedna je 'Diana - kraljica srca' - roman o životu i djelu jedne od najvećih žena svoga vremena. Evo kako do knjige!

diana_znanje.jpg
Play logo

Kada je prvi put susrela princa Charlesa, Diana je bila tek sramežljiva i plaha djevojka. Trinaest godina stariji Charles očarao ju je svojom pojavom, mudrošću i  načitanošću. Ali Diana tada nije mogla ni zamisliti da će ono što je počelo kao mladenačka zanesenost prerasti u ljubavnu priču koja će zauvijek promijeniti njezin život. Strogi protokol kraljevskog dvora i bespoštedna novinarska opsada nisu zaustavili njezinu ljubav prema Charlesu. Tri godine kasnije milijuni ljudi gledali su je kako izlazi iz kočije, maše okupljenima i ulazi u Katedralu sv. Pavla u zadivljujućoj vjenčanici sa šlepom od osam metara.

Vjenčanje stoljeća, međutim, Diani neće donijeti i jednako grandioznu ljubav. Unatoč njezinu zvjezdanom statusu u britanskoj i svjetskoj javnosti, Diana je otpočetka nesretna, svjesna Charlesove ljubavi prema drugoj ženi i bez podrške kraljevske obitelji.

Ovaj roman govori o životu i djelu jedne od najvećih žena svoga vremena, koja je zbog svoje jednostavnosti, dobrote i humanitarnog angažmana za mnoge bila i ostala – kraljica srca.

Ovaj odličan roman može biti tvoj. Sve što trebaš je objasniti zašto ga baš ti zaslužuješ. Je li ova knjiga baš za tebe ili želiš nekoga iznenaditi? Nagrađujemo najkreativniji odgovor!

Prijaviti se možeš do ponedjeljka 31. srpnja u 12h kada objavljujemo dobitnika/cu.

Sretno!

Uskoro ćemo objaviti dobitnice
Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.