USKORO

'Ženska strana s Marijom Pajić' novi je podcast žene.hr

Proteklih godina u rubrici Ženska strana s Marijom Pajić razgovarale smo s uspješnim, inspirativnim ženama koje su nas zaintrigirale svojim nevjerojatnim pričama. Uskoro ćemo dobiti priliku i u video formatu saznati iz prve ruke sve o uspješnim Hrvaticama

IMG-20211112-WA0001.jpg

Prije gotovo godinu dana na portalu žena.hr s našom Marijom Pajić pokrenuli smo serijal intervjua koje smo nazvali 'Ženska strana'. Upravo tim intervjuima željeli smo odati počast svim hrabrim i snažnim ženama, ženama koje su nam svakodnevna inspiracija.

Kroz više od godinu dana intervjua, Marija se družila s inspirativnim, uspješnim ženama, ženama koje su nas oduševile svojom hrabrošću, upornošću....

Image

Ženska strana s Marijom Pajić: Zbog ove Hrvatice, možda ćemo ljetovati na Marsu

Upravo pred kraj ove nimalo tipične 2021. godine došlo je vrijeme za nove izazove. Uskoro na našem portalu, ali i Youtube kanalu kreće podcast 'Ženska strana s Marijom Pajić'. Marija će tako u narednim mjesecima družiti se s uspješnim Hrvaticama iz različitih područja od sporta, politike, znanosti, medicine pa do mladih žena koje svojim znanjem žele promijeniti svijet na bolje.

Nadamo se kako ćete i vi, naše vjerne čitateljice, s nama uživati, ali i predlagati nam koje to žene i njihove priče biste voljeli vidjeti u našem podcastu.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.