Uz ove mobile aplikacije opustit ćeš se u trenu i zaboravit na brige

Tajna bistrog uma i unutarnjeg mira nalazi se u tvom pametnom telefonu i udaljena je samo nekoliko klikova

Uz ove mobile aplikacije opustit ćeš se u trenu i zaboravit na brige

Tehnologija nam često može donijeti više stresa nego opuštanja, ali ove aplikacije su tu upravo da to promijene. Možda ti je tijekom dana teško izdvojiti mnogo vremena za sebe, no 10 minuta uvijek možeš pronaći. Kako bi se izolirala od svijeta i koncentrirala samo na svoje mentalno zdravlje, preporučamo ti ovih pet aplikacija koje će ti u tome pomoći. 

Headspace 

Jedna od prvih ove vrste, Headspace je omiljena aplikacija mnogih zvijezda poput Jessice Albe i Gwyneth Paltrow. Program uključuje umne vježbe vođene vrlo ugodnim glasom stručnjaka meditacije. Potrebno je koristiti ju samo 10 minuta dnevno kako bi 'resetirala' i opustila svoj um.


Unplug

U ovoj aplikaciji pronaći ćeš preko 700 videa koji će ti pomoći u meditaciji. Bilo da tražiš brzinsko opuštanje od nekoliko minuta ili sat vremena posvećenih samo sebi, sigurno ćeš pronaći program za sebe. Velika prednost ove aplikacije je vrlo jednostavno korištenje i pretraživanje videa po duljini, potrebama (opuštanje, spavanje, lakše buđenje) i učiteljima koji te vode kroz meditaciju. 


Simple Habit

Ako patiš od burnout sindroma ovo je aplikacija za tebe. Simple Habit ima veliku zbirku vježbi meditacije i fokusa, a najpopularnija je zbirka 'Burnout Series' u kojoj možeš pronaći vježbe koje će ti pomoći da ostaneš mirna usred burnog dana, riješiš se anksioznosti buđenja ili putovanja do posla.

Image

Osjećaj se bolje: Kako prepoznati i spriječiti 'burnout' na poslu


Stop, Breathe & Think

Samo ponavljanje naziva ove aplikacije moglo bi ti donijeti olakšanje. Ako si trenutno pod stresom zaustavi sve što radiš i instaliraj ovu aplikaciju. Diši uz vježbe disanja i razbistri svoje misli i emocije. Personaliziraj aplikaciju prema svojim potrebama i pronađi unutarnji mir.


The Calm

Ova aplikacija namijenjena je svima kojima je potreban mir, tišina i malo organizacije u životu. Prepuna je umirujućih fotografija, citata i metoda meditacije. Osim što ti pomaže u opuštanju, aplikacija pomoću ugrađenog kalendara prati tvoj napredak.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.