Upoznajte ukusne i zdrave Bio-familia žitarice

Žitarice koje predstavljaju užitak, najvišu kvalitetu i autentičnu švicarsku tradiciju

Upoznajte ukusne i zdrave Bio-familia žitarice

Više od 50 godina ime Bio-familia stoji za zdrave, ukusne Švicarske mueslie.

Svi mueslii familia® su proizvedeni isključivo u Sachselnu, mjestu pored idiličnog jezera Sarnersee, okruženo visokim planinama i alpskim zrakom u srcu Švicarske. Muesli familia® su vrhunske kvalitete, proizvedeni jedinstvenom kombinacijom tradicije inovacije i posvećenosti.

Sa kompletnim rasponom žitarica familia® muesli mogu zadovoljiti svačiji ukus i svaku ponudu.

BIO Organic Line

Ovi organski muesli predstavljaju užitak, najvišu kvalitetu i autentičnu švicarsku tradiciju.

Proizvodi Bio organske linije su vrlo fine, 100% organske žitarice, proizvedene s ljubavlju, strašću i marljivošću u srcu Švicarske. Bio familia je okružena predivnom, netaknutom prirodom i veličanstvenim planinama! Dakle uživajte svu čistoću u svakoj zdjeli, kombinirano sa našim iskustvom od preko 50 godina u proizvodnji zdrave, ukusne i nutricionistički pažljivo odabrane žitarice.

BIO Organic Honey-Almond Crunch
Ovi ukusni, hrskavi muesli se sastoji od cijelog zrna zobene pahuljice i drugih ukusnih žitarica dovedenih do
savršenstva sa medom i sjeckanim bademom koji sami pržimo.

Bio Bircher Müesli
Familia Bio Bircher Msli bez dodanog šećera je temeljna mješavina za tradicionalni Bircher muesli koji slijedi
principe Dr. Bircher-Bennera. Sa svježim voćem i mlijekom to je najbolji početak dana.

shimmer fallbackFarmhouse Line

Najfinija čokolada, sočno voće, hrskavi orašasti plodovi: sve što srce ljubitelja mueslija može poželjeti.

Linija utjelovljuje obiteljski koncept. Crtež ispod logotipa proizvoda prikazuje Dähler farmu, Noflen, u Švicarskoj. Dählerovi su bili jedna od prvih obitelji u Švicarskoj koji su se bavili organskim uzgojem i jedan od prvih dobavljača prirodnih, hranjivijh mueslija. Trenutno surađujemo s trećom generacijom te obitelji, a farma je i dalje proizvođač u skladu s održivim razvojem

Knusper Crunch
Odličnog okusa, lagano pržen muesli proizveden od cjelovitih žitarica, lješnjaka, grožđica i meda. Nježna, moderna procedura proizvodnje daje ovom muesliju njegovo balansiran okus i dugotrajnu hrskavost.

Choco Crunch
Hrskavi čokoladni muesli s komadićima čokolade za pravi švicarski okus, idealan i za grickanje.

Berry Crunch
Hrskavi muesli od cjelovitih žitarica, pomiješan s smrznuto-sušenim jagodama i malinama za svjež, svakodnevni okus ljeta

CHOC' + BITS muesli 600gX
Pažljiv i moderan proces proizvodnje daje ovim müesli-jima ujednačen okus i hrskavost.

shimmer fallbackFunctional Food Line

Funkcionalna hrana muesli proizvodi kombiniraju užitak sa određenim zdravstvenim prednostima.

Pažljivim odabirom sastojaka s određenim zdravstvenim prednostima proizvodi linije Funkcionalne Prehrane ciljaju određene prehrambene zahtjeve bez kompromisa u okusu. Ovi proizvodi koje je tako lako pojesti aktivna su podrška zdravom načinu života.

fit crisp
Familia fit crisp sadrži 50% manje masnoća, puno komadića jabuke, brusnice i samo dašak cimeta – sve što čini lagan i lako probavljiv hrskavi muesli. Kombinacijom voća, ukusnih cjelovitih žitarica, mnogo vlakana , kao i bjelančevine iz mlijeka Familia Fit Crisps će vas dugo držati sitima. Pazi na vaše zdravlje s dodanim željezom, magnezijem i 10 vitamina.

a.c.e.balance
100 grama Familia a.c.e. balance , laganom hrskavog mueslija, pokriva 100% vaših dnevnih potreba za vitaminima A,C i E, kao i 65% vaših dnevnih potreba za Omega 3 kiselinama. Ovaj proizvod, slatkog okusa naranče, prikladan je i za osobe koje pate od alergija, budući ne sadrži mliječne proizvode, lješnjake, bademe niti kikiriki.

c.m.plus
Hrskavi familia c.m.plus sadrži kalcij, magnezij i vitamin D, kao i deset drugih vitamina. Vitamin D pomaže u održavanju zdravih kostiju. Kombinacija cjelovitih žitarica, grožđica i komada jabuke sa suptilnim okusom vanilije čini familia c.m.plus Original omiljeni hrskavi muesli u Švicarskoj. Familia c.m.plus šumsko voće sadrži predivno osvježavajuće šumske plodove i hrskave grozdove žitarica s istančanim okusom vanilije

shimmer fallbackKids Line

Ove vesele žitarice donose raznolikost na stol svaki dan.

Djeca su vrlo izbirljivi potrošači i mogu svoje roditelje baciti u očaj u raspravi oko doručka. S ovim oblikom žitarica , familia izlazi u susret sa dva zahtjeva istovremeno, onome da djeca žele zabavu u hrani i onome da roditelji brinu za zdravlje svoje djece. Zahvaljujući modernim tehnologijama, mogu se proizvesti atraktivni oblici: pingvin, krokodil, medvjed itd.

Swiss Choco Bits
To su hrskavi zalogaji od cjelovitih žitarica , pune žitarice mliječne čokolade i lješnjaka koje se tope u ustima. Sadrže puno vitamina i folne kiseline potrebne za zdrav život.

Swiss Choco Croc
Sadrži hrskave čokoladne loptice od žitarica s cjelovitim zrnjem

Jungle Crunch
Sadrži životinje iz džungle u bojama. Otkrijte lavove, slonove,zebre, krokodile. U tri različite boje i okusa čokolada, vanilija i med.

shimmer fallbackSports Line

Ako se redovito bavite sportom ili ste čak profesionalac , želite dati najbolje od sebe. Trebat će vam hrana koja može pratiti vaše potrebe. Familia Champion su potpune žitarice za sve one koji žele više. Jedinstvena Energy Plus formula sa žirtaricama, orašastim plodovima, voćem, magnezijem, cinkom, vitaminima i guaranom, pomaže vam da postignete najviše. A na vrhu će biti vaša energija, zahvaljujući različitim vrstama ugljikohidrata, vitaminima i mineralima. Postupno otpuštanje energije iz žitarica drži vas sitima duže vrijeme bez težine u želucu. Brzo otpuštanje ugljikohidrata u formi glukoze dati će vam brzu eksploziju energije koju trebate. Familia Champion je najbolja priprema za top rezultate u kratkom vremenu, koja vam pomaže u najboljim rezultatima – svaki put.

Slijedite bezbrojne švicarske sportske velikane i jedite Famila Champion s Energy Plus formulom. Napravljen za prave šampione, ovaj muesli razvijen je uz pomoć sportskih zvijezda i nutricionista.

Champion Crisp
Hrskave cjelovite žitarice sa čipsom od jabuka, ukusnim brusnicama i dodatkom naranče.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.