Tajna bijelih zubi Kourtney Kardashian krije se iza ove paste koju svi mogu kupiti

Sadrži biljne sastojke poput algi, metvice i peršina i možeš je naručiti preko Amazona za samo 4 dolara

Tajna bijelih zubi Kourtney Kardashian krije se iza ove paste koju svi mogu kupiti

Iako možemo sa sigurnošću pretpostaviti da Kardashianke imaju pristup najboljoj stomatološkoj njezi, volimo kada nam daju do znanja kako održavaju svoje zube sjajnima - pogotovo kad se radi o ovako povoljnim proizvodiima koje si svi mogu priuštitiNaime, Kourtney Kardashian nedavno je otkrila svoju pastu za zube na svojoj internetskoj stranici Poosh, a radi se o prirodnoj JASON Sea Fresh Strengthening zubnoj pasti koja se na Amazonu može naručiti za samo 4 dolara (cca 26 kuna)! 


Image

(Foto: Amazon)


Biljna pasta za zube JASON proizvodi se od prirodnih sastojaka kao što su alge, metvica i peršin, a bez glutena, umjetnih sladila, parabena i sulfata. Budući da nema kemikalija i abraziva, nježna je za zube. Osim toga, svi sastojci su bogati kalcijem i proteinima kako bi se ojačali zubi i desni.

Sudeći prema recenzijama s Amazona, pasta nije previše slatka, a mnogi s osjetljivim zubima i desni, uključujući i one koji često dobivaju loše reakcije od neprirodnih zubnih pasti, pohvalili su njezine učinke. S cijenom od samo četiri dolara, definitivno vrijedi probati!