Pokažite nam kako se osjećate!

Jesi li Cool, Divlja, Diva, Slobodna, Mrgud, Sretna, Zaigrana, Opuštena, Sigurna, Sexy ili Sjajna?

Pokažite nam kako se osjećate!
Play logo

Ponekad su snažne, vesele, sretne ili divlje, a postoji i vrijeme kada se i ne osjećaju onako dobro kako bi htjele. Kada su žene u pitanju, osjećaji su uvijek u prvom planu. Uz Libresse jedinstvenu kolekciju dizajnerskih bedževa djevojke sada mogu na originalan, kreativan i trendi način izraziti svoje osjećaje.

Cool, Divlja, Diva, Slobodna, Mrgud, Sretna, Zaigrana, Opuštena, Sigurna, Sexy i Sjajna bedževe dizajnirao je poznati dizajnerski dvojac Nikica Ivančević i Vjeko Franetović iz eNVy room-a, jedne od najpoznatijih hrvatskih modnih marki. Ovaj je dizajnerski dvojac prvi domaći brand koji je ostvario suradnju s Libresseom. Poznat je po svom dizajnu inspiriranom snažnim, samopouzdanim ženama i senzualnošću. Stilom kojim slavi moćnu, ali i romantičnu, sofisticiranu, ali i zabavnu, glamuroznu, ali i šik ženu, eNVy room ilustrirao je bedževe na samo sebi svojstven, originalan i unikatan način.

Libresse kolekcija bedževa koju je dizajnirao eNVy room svaki dan čini posebnim

Uz Libresse kolekciju 10 originalno dizajniranih bedževa, od kojih svaki opisuje različito raspoloženje, svakome možete pokazati kako se osjećate: sretne, seksi, tužne ili zaigrane. Svaka djevojka ima priliku sakupiti cijelu limitiranu kolekciju i reći svijetu kako se osjeća - svaki dan.

Play logo
shimmer fallbackUvod u "Danas sam..." kampanju, u koju Libresse želi uključiti stvarne djevojke koje pokazuju stvarne osjećaje, bila je online teaser kampanja. Djevojke su uploadom svoje fotografije dobile priliku postati dijelom Libresse kampanje, kao što je i Libresse dio njihovog svakodnevnog života. U kampanji "Danas sam..." izabrat će se i koristiti fotografije stvarnih hrvatskih djevojaka.

Libresse kolekcija dizajnerskih bedževa bit će dostupna u studenom i prosincu u posebnim pakiranjima, a bedževe će sadržavati tri duo pakiranja - Libresse Invisible Normal, Natural Normal te Invisible Ultra Super duo pack.

Dizajnerski bedževi nalazit će se i u pakiranjima dnevnih uložaka - Libresse Normal, Libresse Long te Libresse Extra Long sa Vitaminom E.

Informacije o proizvodima:

Libresse Invisible Normal/Super ulošci savršeno prate pokrete vašeg tijela. Jedinstveno oblikovani tanki ulošci sa SecureFit tehnologijom imaju različito oblikovanu prednju i stražnju stranu kako bi uvijek, baš uvijek, pratili pokrete tvog tijela i pružili ti osjećaj potpune sigurnosti.

Libresse Natural ulošci posebno se preporučaju osobama s osjetljivom kožom jer sadrže ekstrakte kamilice i aloe vere. Ovi ekstrakti su poznati po svojim anti-bakterijskim i protuupalnim svojstvima. Pomažu pri sprečavanju pojavljivanja bakterija ili iritacije.

Libresse dnevni ulošci dizajnirani su tako da pristaju različitim vrstama donjeg rublja, ali svima je zajedničko to da pružaju savršenu svježinu, zaštitu i udobnost iz dana u dan. Libresse dnevni ulošci doista će zadovoljiti sve tvoje potrebe!

shimmer fallback

Za više informacija o proizvodima posjetite www.libresse.hr.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.