Zdravlje
Zdravlje

Normativ narezaka po osobi: Isplanirajte savršenu zakusku

Normativ narezaka po osobi: Isplanirajte savršenu zakusku
Normativ narezaka po osobi pomoći će vam da odredite koju količinu hrane pripremiti za svoje goste

Prije organiziranja zakuske, važno je razmisliti koji je normativ narezaka po osobi. Gostima na plati možete poslužiti sir, šunku i pršut, no prvenstveno je potrebno dobro procijeniti količinu hrane. Za to je tu normativ narezaka po osobi koji će vam pomoći u tome da se riješite brige o tome hoće li gostima biti dovoljno hrane.  (FOTO: Pixabay) Prije planiranja jelovnika preporuča se da vodite računa o ukusu gostiju, ako ga znate, a ako ga ne znate planirajte i varijantu za vegetarijance. Zatim je potrebno odrediti normativ narezaka po osobi Kod posluživanja po osobi planirajte 60-80 g hladnog nareska u predjelu uz salatu ili 100 g bez salate. Za cjelovit je obrok važno dobro kombinirati hranu s pićem. Uz sireve poslužite crvena vina poput cabernet sauvignona. Nakon ovih savjeta potrebna je smo dobra organizacija da biste uživali u ukusnoj hrani.