Naš izbor najboljih push up grudnjaka

Ovaj izum je promijenio svakodnevni život brojnih žena

Naš izbor najboljih push up grudnjaka

Marilyn Monroe je davno pjevala da su ženini najbolji prijatelji dijamanti. Iako su dijamanti neporecivo dragi svakoj ženi, svakodnevno se oslanjamo na naše običnije materijalne najbolje prijatelje, kao npr. dobar grudnjak. Osim što nam dobar grudnjak pomaže postići lijep izgled, pozitivno utječe na zdravlje naših leđa i popravlja naše držanje, grudnjaci prije svega trebaju biti udobni i napravljeni od prirodnih materijala.

Svaka cura s manjim grudima zna da su push up grudnjaci spas koji smo čekale više stoljeća dok smo se sramile naših, ne baš ženstvenih figura, te manjka oblina. U nekim kulturama se i danas žene s manjkom oblina smatraju nezdravima, nepovoljnima za ulogu majke i supruge, i slično. Iako ništa od toga nije točno, svaka od nas voli lijepo popuniti dekoltiranu odjeću.

Push up grudnjaci su se pojavili još u davnom 15. stoljeću spojeni s korzetima, no do 21. stoljeća su potpuno promijenili svoj izgled, namjenu i funkcionalnost. Zato ti donosimo naš najbolji izbor push up grudnjaka.

Women’Secret

Image

Women’Secret?, 96 kn Women’Secret?, 59 kn

Image


Women’Secret, 89 kn
Women’Secret, 117 kn

H&M

Image


H&M, 132 kn H&M, 147 kn H&M, 147 kn H&M, 110 kn

Lisca

Image

Lisca, 135 kn Lisca, 200 kn Lisca. 389 kn Lisca, 153 kn