Brzi deserti u čaši

Ako sam sviđaju brzi deserti u čaši, zasigurno će vam se svidjeti cheesecake pripremljen na takav način, a recep potražite u nastavku

Brzi deserti u čaši

Brzi deserti u čaši idealni su za sve koji se s vremena na vrijeme vole zasladiti, ali ne vole potrošiti previše vremena na pravljenje kolača i slastica. Brzi deserti u čaši većinom su jednostavni za pripremu i kao što im sam naziv kaže, ne iziskuju puno vremena. 

Ako sam sviđaju brzi deserti u čaši, zasigurno će vam se svidjeti cheesecake pripremljen na takav način. Trebat će vam samo integralni keksi za podlogu, maslac, grčki jogurt, svježi krem sir, slatko vrhnje, šumsko voće i cijeđeni limun. 

Image


(FOTO: Pixabay)

Sameljite kekse i pomiješajte ih s maslacem, pa dobivenu smjesu rasporedite na dno čaše. Čašu možete ostaviti u hladnjaku, a za to vrijeme istucite slatko vrhnje dok ne postane čvrsto te dodajte smjesu jogurta i svježeg sira. Dobivenu kremu prelijte na pripremljenu podlogu od keksa i sve zajedno ubacite u hladnjak na nekoliko sati. Na cheesecake možete naknadno dodati šumsko voće ili bilo koji dodatak koji najviše volite.