Upisi u Divlje ljeto u ZOO vrtu

Tijekom tog petodnevnog programa djeca mogu naučiti mnoštvo zanimljivosti vezanih uz životinje, prirodu i znanost.

Upisi u Divlje ljeto u ZOO vrtu

Divlje ljeto u Zoo vrtu program je namijenjen djeci od završenog 2. do završenog 6. razreda. Održava se tijekom ljetnih praznika, a počinje 21. lipnja. Djeca su u Zoološkom vrtu grada Zagreba između 9 i 15 sati od ponedjeljka do petka. Ona koja su u program bila uključena prethodnih godina, tvrde da je riječ o nezaboravnom iskustvu, a kako bi novi program bio još zanimljiviji, edukatori zoološkog vrta obogatili su ga novim sadržajima.

Tako će se djeca ovo ljeto iz blizine moći upoznati s bezopasnim životinjama i okušati u pripremi hrane za njih. Primjerice, moći će dodirnuti zmiju i napraviti sladoled za medvjede. U sklopu praktičnog rada mali će prirodoslovci čamcima istraživati jezero te izvoditi zanimljive pokuse, a očekuju ih i razne zabavne igre. Na kraju druženja u zoološkom vrtu dobit će diplomu Zoo istraživača.

Cijena programa je 400 kn što, među ostalim, uključuje užinu te osvježavajuća pića. Skupinu koja može imati između 8 i 20 djece, vode dva edukatora.

Upisi se održavaju u uredu edukatora s istočne strane zoološkog vrta ovaj vikend između 11 i 16 sati te radnim danom od 8 do 10 te od 14 do 16 sati.