Svi u Trešnju na Crvenkapicu!

Pogledajte predstavu Crvenkapica u Trešnji

Svi u Trešnju na Crvenkapicu!

U maloj kući na kraju sela živjela je malena Crvenkapica.
Jednog ju je dana majka poslala da odnese košaru s hranom bolesnoj baki koja je živjela na kraju šume.Mama ju je upozorila da ne skreće s puta i da ne razgovara sa strancima. A Crvenkapica k'o Crvenkapica... Čekaj, čekaj, čekaj... Zašto se Crvenkapica zove Crvenkapica? I od kud joj ta crvena kapica? I što ju je nagnalo da skrene s puta? I zašto je razgovarala s Vukom? I od čega boluje baka? I zašto je Vuk zao?


shimmer fallback


Toliko pitanja, a samo jedna predstava koja nudi odgovore. Toliko pitanja koje bi Crvenkapica iz naše predstave sigurno postavila. Takva je naša Crvenkapica, kako bi Baka rekla: "Baš je znatiželjan vražićak mali". Iz njenih usta odjednom izlazi tisuću pitanja tako da ponekad ne stigne ni čuti odgovor.


shimmer fallback


Naša Crvenkapica je razigrano i znatiželjno dijete - dijete baš kakvo treba biti. I nadamo se da će se svatko prepoznati u njoj. Prikazati možda najpoznatiju priču na svijetu nije lagan zadatak i zato smo se trudili obogatiti ju mnoštvom detalja i pokojim iznenađenjem, pokazati pozadinu priče i oživjeti sve njene sudionike. I sve to prikazati kroz oči dviju sestara koje, baš kao i publika, čitajući Crvenkapičin dnevnik ulaze u nevjerojatan svijet bajke. Bajke pune šarenila divnih kostima, transformacija prostora i puno pjesme. Za dobre poznavatelje priče, predstava će biti puna iznenađenja.


shimmer fallback


Kako je Crvenkapica postala Crvenkapica, kako je proslavila rođendan, koga je to, osim Vuka, Crvenkapica srela dok je šetala šumom... Možda je ipak najveće iznenađenje zbilja sretan kraj. U našoj priči i Vuk zaslužuje živjeti sretno do kraja života. Zašto? Dođite i pogledajte.


Redateljica: Ivana Čoh

Igraju:
Ana Vilenica
Damir Klemenić
Ivana Bakarić
Vanda Vujanić Šušnjar
Krunoslav Klabučar
Tena Jeić Gajski
Daria Knez Rukavina

IZVEDBE:
subota, 4. ožujka u 17 sati Crvenkapica
nedjelja, 5. ožujka u 11 sati Crvenkapica

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.